Logo Hoveniersbedrijf Van der Weiden

Welkom bij Hoveniersbedrijf van der Weiden

Al 25 jaar is "Uw tuin ons visitekaartje"


Dat is de filosofie van ons hoveniersbedrijf. Ons hoveniersteam helpt u graag om iedere tuin om te vormen tot uw eigen tuin. Een creatief proces dat tijd en aandacht vraagt. Wij geloven daarom niet in ‘snel scoren', maar in meedenken in mogelijkheden én duidelijk zijn als iets niet kan of past. Het resultaat is een tuin waar de klant na jaren nog enthousiast over is en dat is tegelijkertijd de beste reclame.

Onze 4 kernwoorden binnen het bedrijf:

Kwaliteit-Samenwerken-Vertrouwen-Verantwoordelijkheid.


Kwaliteit:
Een verzorgde tuin en een enthousiaste klant.
Hieraan herken je de kwaliteit van Hoveniersbedrijf van der Weiden.


Samenwerken:
Van idee tot realisatie- Samenwerken staat bij ons centraal.
Samen met de klant werken wij op papier tot in ieder detail de ideale tuin uit. En samenwerken onze hoveniers aan het realiseren van uw tuin.


Vertrouwen:

Al meer dan 25 jaar geeft u ons het vertrouwen.

Uw tuin is bij ons in vertrouwde groene handen.


Verantwoordelijkheid:

Wij voelen ons verantwoordelijk en leggen ook verantwoording af aan de klant.
Met kennis en vakmanschap maken wij weloverwogen keuzes voor de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin


Wij zijn dan ook trots op ons groeiende klantenbestand en het feit dat wij voor meer dan 95% van onze klantenkring, na ontwerp en aanleg nog jarenlang onze diensten mogen leveren.

Bel voor een vrijblijvende afspraak : 023 - 547 80 37 - of mail ons

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG


NIEUW!!!!

Heemstede haardhout

Voor wie meer milieubewust wil stoken leveren wij duurzaam brandhout uit eigen streek. Eik, beuk, es, esdoorn etc. per m3 in een stevige bigbag. Hieronder leest u hoe wij het hout verzamelen en verwerken tot een echt streek product.


Hout sprokkelen:

Gedurende het jaar verzamelen wij hout dat door tuinonderhoud of kap wegens ziekte van de boom, stormschade etc. vrij komt. Ons hout is afkomstig van eik, beuk, es, esdoorn, etc. Dit zijn de beste houtsoorten voor de kachel of haard.


Hakken en drogen:

Al het verzamelde hout verwerken wij handmatig tot brandhout dat in bigbags binnen ligt te drogen. Dus geen oven gedroogd hout, maar puur natuur uit eigen omgeving. Wij leveren in de mix of per soort. Dat is afhankelijk van het aanbod.


Uit de buurt en voor de buurt:

De kern van ons werkgebied ligt in Heemstede-Aerdenhout en Haarlem met een straal van maximaal 25 kilometer. Al ons hout komt daar vandaan en bij voorkeur leveren wij ook aan mensen met een openhaard of houtkachel in hetzelfde werkgebied. Op deze manier houden wij de ecologische footprint beperkt.


Beperkt aanbod:

Door de bewuste keuze van duurzame kleinschaligheid varieert onze hoeveelheid brandhout van jaar tot jaar. Ons aanbod is gelimiteerd en daarom werken wij op basis van inschrijving. Onze vaste klantenkring en mensen die binnen ons werkgebied wonen hebben daarbij de voorkeur, maar Op is Op. Wij halen geen brandhout elders vandaan.


Interesse?

Heeft u interesse stuur dan een e-mail naar met daarin uw wensen, telefoonnummer en adresgegevens. Wij nemen dan contact met u op.


Prijzen

  • EUR 225,00 per bigbag afgehaald (1 m3 en dat is circa 0,7 m3 gestapeld haardhout)
  • EUR 275,00 per bigbag aan huis (alleen mogelijk in overleg, prijs afhankelijk van de afstand)
  • EUR 325,00 per bigbag in uw houthok gestapeld (alleen mogelijk in overleg)