Logo Hoveniersbedrijf Van der Weiden

Onderhoud van tuinen

Goed en regelmatig onderhoud is essentieel voor een tuin waar u onbezorgd van wilt genieten.

Er zijn voldoende redenen te noemen waarvoor het voor u aantrekkelijk kan zijn deze werkzaamheden aan ons uit te besteden. De belangrijkste reden is dat wij na 15 jaar over een vast team van onderhoudsspecialisten beschikken om uw tuin te onderhouden op de juiste manier, vele tevreden klanten gingen u reeds voor en ons klanten bestand groeit ieder jaar weer verder uit.

Zo komen wij bijvoorbeeld ook alleen voor het maaien van uw gazon (van 2 tot 3.000 M2) zodat dit op een vakkundige manier wordt onderhouden en er iedere week weer strak uitziet of alleen voor het scheren van de hagen, zodat dit zware karwij u bespaard blijft en u de overige werkzaamheden kunt uitvoeren.

We kunnen natuurlijk altijd uw tuin op afroep onderhouden, maar het is ook mogelijk een ‘contract' op te stellen en met een van te voren afgesproken jaarprijs de specifieke werkzaamheden voor u uit te voeren. Zo kunt u ons op de ingeplande tijdstippen verwachten en kunt u bijvoorbeeld per kwartaal een deelfactuur van ons verwachten.

Informeer naar de talloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden en doe er uw voordeel mee!

DCM meststoffen Logo

Bemesting

Bij het onderhouden van de tuin is ook de regelmatige toepassing van bemesting een belangrijk onderdeel. Wij passen de tuinmeststoffen van DCM voor gazons en borders toe. En met een schitterend resultaat!

Ook kunnen wij (op uw verzoek) uw straatwerk en gazon vrijhouden van ongewenst onkruid door middel van chemische bestrijdingsmiddelen. Onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd en hebben voor ieder probleem de juiste middelen ter beschikking.