Logo Hoveniersbedrijf Van der Weiden

Onderhoud van tuinen

Goed en regelmatig onderhoud is essentieel voor een tuin waar u onbezorgd van wilt genieten.

Er zijn voldoende redenen te noemen waarvoor het voor u aantrekkelijk kan zijn deze werkzaamheden aan ons uit te besteden. De belangrijkste reden is dat wij al 24 jaar over een vast team van onderhoudsspecialisten beschikken om uw tuin te onderhouden op de juiste manier, vele tevreden klanten gingen u reeds voor en ons klanten bestand groeit ieder jaar weer verder uit. Zowel bij Bedrijven/ VVE als in particulieren tuinen.

Zo komen wij bijvoorbeeld ook alleen voor het maaien van uw gazon (van 25 tot 3.000 M2) zodat dit op een vakkundige manier wordt onderhouden en er iedere week weer strak uitziet of alleen voor het scheren van de hagen, zodat dit zware karwij u bespaard blijft en zelf de overige werkzaamheden kunt uitvoeren.

We kunnen uw tuin op afroep onderhouden, maar het is ook mogelijk een ‘contract' op te stellen en met een van te voren afgesproken jaarprijs de specifieke werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunt u ons op de ingeplande datums verwachten.

Informeer naar de talloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden en doe er uw voordeel mee!

DCM meststoffen Logo

Bemesting

Bij het onderhouden van de tuin/ gazon is ook de regelmatige toepassing van bemesting een belangrijk onderdeel. Wij passen de tuinmeststoffen van DCM voor gazons en borders toe. En met een schitterend resultaat!

Ook kunnen wij (op uw verzoek) uw straatwerk vrijhouden van ongewenst onkruid/ mos. Onze medewerkers hebben voor ieder probleem de juiste biologische middelen ter beschikking.